Alapértékek

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a tervezésre és a pontos célmeghatározásra. Ez a tudatosság és következetesség végigkíséri az egész folyamatot, mely biztosítja a minőségi szolgáltatást és színvonalat ügyfeleim számára is.


Miért fontos mindez?


  • Keretben tartja a folyamatot és az ügyfélnek is biztonságot nyújt
  • Tervezhetővé válik a munka és mérhetővé válik az eredmény

Mire számíthat az ügyfél egy coaching ülésen?

Az első ülés alkalmával megismerkedünk, továbbá ez az alkalom az igényfelmérésről szól. Milyen témát hozol, amivel dolgozni szeretnél. Az is előfordulhat, hogy nem én vagyok a megfelelő szakember, akkor más szakértő kollégához irányítalak tovább.


Majd ezt követően jön a célkitűzés, ami az egész munka alapját fogja képezni. Mindig e mentén dolgozunk együtt. Ezután meghatározzuk az együttműködésünk kereteit, árakat és lemondási feltételeket.


A változás mértéke és a folyamat eredményessége nemcsak a céloktól és az én munkámtól, hanem tőled is függ. Fontos, hogy elkészítsd a házi feladatokat és a kapott teendőket. Ebben én a legjobb tudásom szerint foglak kísérni és leszek segítségedre. Általában 6 - 10 alkalmas folyamatokban dolgozom és hetente, legfeljebb kéthetente szükséges találkoznunk a hatékonyság érdekében.


Az első alkalommal 85 perces ülést vállalok, a továbbiakban lehet 55 perceset is igénybe venni.


A közös munka a cél elérése érdekében, gyakorlati feladatokkal, eszközök használatával történik, sok esetben házi feladatokkal zárul egy-egy ülés.


Időpontot előzetes bejelentkezés alapján lehet kérni a kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeken, vagy kattints a gombra!