Referenciák

Brigi pontosan érzi, mikor mire van szükség, sokféle módszert használ, ami nekem nagyon sokat segített az önismeretben és a munkában is.

Nyitott, közvetlen, és kreatív személyisége nagyban segítette a fejlődésemet. Szívből ajánlom őt másnak is, én is szívesen dolgozok még vele a jövőben.

Konrád Szilvia

Pénzügyi vezető

Az életem során több akadályba is ütköztem, azt hittem ezeket a problémákat egyedül is képes vagyok leküzdeni. Időközben rájöttem, hogy vannak helyzetek, amikor tényleg segítséget kérnünk szakemberektől. Több kört megjárunk, mire eljutunk az igazi segítséghez. Így találtam rá Nardai Brigittára, aki nem csak a vállalkozás és személyes erőforrásaim felismerésében segített, de a mindennapok rendszerezésében is utat mutatott. Mind ezt a kompetenciáim felismerésével és a személyiségem figyelembe vételével tette. Külön említésre méltó a saját rendszerelmélete, mellyel a hétköznapi „családi” feladatokat összhangba tudom hozni a munkámmal kapcsolatban. Brigitta mindig arra törekszik, hogy előbb ismerje a probléma valós okát, illetve azt hogy mivel kell elsősorban foglalkoznunk. Megtalálja azt a pontot, ahol ténylegesen változtatnunk kell az akadályok és a továbblépés lehetősége érdekében. Most már hálás vagyok, hogy mertem segítséget kérni, mert a vállalkozásomban és a magánéletemben pozitív változások történtek. Végre egy olyan coach-csal találkoztam, aki profitábilissá tett minden téren.

Cserháti Edina 
Fito Farm Műhely Kft.
Ridira-Bócsi RitaCaussade Semences

Brigit egy higgadt, magabiztos embernek ismertem meg közös munkánk során. Pontosan az a típus, akire mindig lehet számítani. Munkáját emelt szinten, szívvel lélekkel végzi. A profizmusra törekszik, és nem elégszik meg azzal, hogy jól csináld a dolgokat, hanem segítőkészen, bátorítva ösztönöz arra, hogy még jobb legyél. Az apró részletekre is figyel. Rendszerbe és keretbe foglalja a tényeket, terveket. Nyugalmat, de ugyanakkor inspirációt sugároz.

Brigivel a coaching képzésen ismerkedtem meg. Lenyűgözött a rendszerszemlélete és lényeglátása, teljesen új aspektusból láttatja a helyzetet. A közös együtt-tanulásunk eredménye, hogy képes vagyok azóta más szemmel ránézni magamra és az üzleti környezetem-re. Vállalkozói szemlélete pedig a saját üzleti céljaim megvalósítása felé is lerakta az alapköveket.

Halász Anna
Mind Focus Kft.

Brigit kiemelkedően haladó szemleletű szakembernek ismertem meg. Hihetetlen gyorsan átlátta a helyzetet, megértette a feladatot és példás minőségben kivitelezte. Árad belőle a finomság és az igényesség, amik számomra nagyon fontosak a segítő szakmában dolgozók esetében. Szakmailag abszolút hiteles és törekszik a kiválóságra.

Naszáli Dóra
Dorith Communication Kft.
Baska JuditCoachOK Szakmai Szövetség

Brigitta empatikus, elkötelezett kollégám. Coachként céltudatos, pontos és nagyon támogató. Ügyfele kérdéseit, problémáit nagy nyitottsággal es odaadással kezeli. Munka- és élet tapasztalata, érett, kiforrott személyisége megmutatkozik munkája minőségében is. Szövetségünk elnökségi tagjaként nagy energiával és munkabírással segíti rendezvényeink, eseményeink szervezését, képviseli szervezetünket a Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetsége Minősítési tanácsadó testületében. Elnökségi tagként feladata a továbbképzések, belső képzési napok szervezése is.


Földi MiklósFMD Consulting

Brigittával való közös munkánk nagyon sokat segített. Coachként azt hiszem nagyon felkészült, magabiztos és nagyon megnyugtató. Vezetőként segített úgy hozzáállnom a hétköznapokhoz, hogy most már inkább kihívásnak érzem a mindennapok problémáit nem pedig stressznek és valami szükséges rossznak. Hatékonyabb, és tudatosabb lettem. Figyelek a saját kommunikációmra, rendszerezettebb lettem a munkában. Bátran ajánlom, igazi felfrissülés volt a vele való munka.