Nardai Brigitta

Szakmai felelősségvállalás

Business és life coachként fő témáim: minden, ami vezetőfejlesztés, vállalkozás vezetés, tervezés, szervezés és időgazdálkodás témakörébe tartozik. Az utóbbi években közösségépítéssel is foglalkozom. Minősített coachként szerepelek a Magyar Coachszövetség névsorában, mely a hazai coach szervezeteket tömöríti. Business coaching és mérhető vezetőfejlesztés tanulmányaimat Veres Paulánál végeztem.

minősítés coach
COACHOK logo

A CoachOK Szakmai Szövetség elnökségi tagja voltam 2014 és 2018 között, ahol képzéssel-oktatással és minősítéssel kapcsolatos feladatokat láttam el. Ugyanekkor a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetsége Minősítési és Képzési Tanácsadó Testületének vezetőjeként a tagszervezetek minősítési rendszerén is dolgoztam.

A Morning Coaching Budapest független coach közösség egyik megálmodója és alapítója. A Morning Coaching egy inspiráló, támogató közösség, ahol a tudásmegosztás és közös gondolkodás az egyik cél. Olyan emberek közössége, akik hasonló (ugyanazon) pályán tevékenykednek és ennek pozitív oldalát és a szinergiát szeretnék élvezni, egymás munkáját támogatni, a szakmát és annak megítélését erősíteni.

Morning Coaching Budapest